Ryhmät

Keskiviikkoillat

Keskiviikon ohjatut illat on ilmainen ryhmä jousiammunnasta kiinnostuneille, jotka haluavat päästä tutustumaan lajiin. Keskiviikkoisin hallin oven avaavat ohjaajat, joilta löytyy jousiammunnasta tietoa monien vuosien varrelta! Välineistäkään ei tarvitse aluksi murehtia, sillä saat seuraltamme aina illan ajaksi välineet lainaan. Ilmoitathan jos tulette yli 3 hengen porukoissa. Tervetuloa kokeilemaan keskiviikkoisin klo. 18.00-20.00, Ilmailuopistontie 24!


Junnuryhmä

Junnuryhmä on tarkoitettu 8-20 vuotiaille, jousiammunnasta kiinnostuneille nuorille. Ryhmä on jaettu kahteen osaan alle 13-vuotiaat klo. 17.45-19.00 ja yli 13-vuotiaat klo. 18.45-20.00!  Junnuryhmässäkin saat välineet aluksi lainaan seuralta ja kun omien välineiden aika koittaa saat apua hankinnassa ja pyssyjen säädöissä osaavilta valmentajilta, joilta löytyy kokemusta SM-kilpailuista, sekä maajoukkevalmennuksesta! Tavoitteena on innostaa junnuja kilpailuihin ja hurahtamaan lajin menoihin tekemällä ammunnan lisäksi, myös fysiikkaharjoituksia, pelejä sekä leikkimielisiä kisoja! Ota yhteyttä info@pja.fi


Torstai-illat

Torstai illat ovat tarkoitettu seuran jäsenille, joilla ei vielä ole omia välineitä. Hallilta löytyy myös ohjaaja availemassa ovia ja auttelemassa tarvittaessa! Torstaisin klo. 18.00-20.00, Ilmailuopistontie 24.